<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=168556230390840&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fagskole Oppvekstfag Helsefag

Fagskolen AOF Norge setter ny rekord med over 650 studenter

I 2016 løsnet det for Fagskolen, og siden har det bare gått oppover. Rektor Marthe Dirdal forteller om utviklingen – og hva vi kan vente i tiden fremover.

I høst markerte vi en ny milepæl for Fagskolen AOF Norge: Vi har for første gang hele 650 studenter på tvers av alle de forskjellige linjene. Det kommer på toppen av NOKUT-akkrediteringen for oppvekstfagene, som betyr at vi kan opprette egne studier som vi ser at det er behov for. Noen av disse vil du nok se på vårparten, men helt hva de blir kan vi ikke avsløre ennå. 

Bli kjent med Fagskolen AOF Norge, og hva som har skjedd den siste tiden som gjør at så mange har søkt, gjennom videoen under:

AOF_Blogg_650studenter

 

 

Abonner på AOF-bloggen.

 

Marthe Dirdal
Skrevet av Marthe Dirdal

Marthe Dirdal er rektor på Fagskolen AOF Norge. Hun har lang erfaring fra utdanningssektoren og brenner for arbeidet med fagskolen og studenter. Den aller største motivasjonen i arbeidet med fagskolen, er å se studentenes reise gjennom læring og utvikling.