Fagskole Fagbrev Fagprøve Medlem- og tillitsvalgtskolering

AOF Norge ønsker alle hverdagshelter en god jul

Selv om året har vært tungt, har vi kanskje aldri vært stoltere av våre studenter og kursdeltakere.

Det er nesten på tide å henge kroken på døra for 2020, og det er det sikkert flere som synes er helt ok. Dette ble neppe året noen av oss håpet på. Samtidig er det mange som i år virkelig har fått vist hva de er laget av.

AOF Norge har fått et spesielt godt innblikk i arbeidshverdagene deres rundt om i landet, og vet hvilken heroisk innsats dere har lagt ned.

På den ene siden har en stor andel av studentene ved Fagskolen stått midt oppe i pandemien, og med rette blitt nasjonalt anerkjent som essensielle arbeidere. Det gjelder ikke minst for alle dere i helsesektoren – helt fremme i frontlinjen. Dere kommer til å ha kunnskap som er gull verdt i fremtidige klasseromsdiskusjoner.

På den andre siden har vi sett hvordan dere i blant annet service- og reiselivsbransjen har slitt med permitteringer, mens de tillitsvalgte i MoTo-hjørnet av AOF har gjort sitt aller beste for å drive skadebegrensning. Ikke på lenge har fagforeningene vært så viktige.

Vit at vi ser dere alle sammen, og at vi er utrolig stolte av å ha fått muligheten til å bidra, om enn aldri så lite, til at dere alle kan stå litt tryggere midt oppe i det hele. 

Ikke alle får muligheten til å feire en vanlig jul i år, om enn aldri så fortjent. Men uansett om det blir ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med familien, eller lange vakter på jobb – ønsker AOF Norge dere en så god jul som overhodet mulig. 

Vi heier på dere alle – og gleder oss til å se dere igjen på nyåret.

 

Abonner på AOF-bloggen.

 

Marthe Dirdal
Skrevet av Marthe Dirdal

Marthe Dirdal er rektor på Fagskolen AOF Norge. Hun har lang erfaring fra utdanningssektoren og brenner for arbeidet med fagskolen og studenter. Den aller største motivasjonen i arbeidet med fagskolen, er å se studentenes reise gjennom læring og utvikling.

Relaterte artikler


Skal du ta teori til fagprøven ved AOF Norge? Dette burde du vite


Enten du har vært borte fra skolebenken i fem eller femti år, er det aldri for sent...

Les mer

Hvor burde du som jobber i barnehage gå for å få mer kompetanse?


Uansett hvor glad du er i jobben din, har du nok dager der du føler deg litt...

Les mer

Hva burde tillitsvalgte fokusere på nå som korona-tiltakene roes ned?


Er du tillitsvalgt, har de siste månedene sannsynligvis vært en uvanlig hektisk...

Les mer