Fagskole Fagbrev Fagprøve Medlem- og tillitsvalgtskolering

AOF Norge ønsker alle hverdagshelter en god jul

Selv om året har vært tungt, har vi kanskje aldri vært stoltere av våre studenter og kursdeltakere.

Det er nesten på tide å henge kroken på døra for 2020, og det er det sikkert flere som synes er helt ok. Dette ble neppe året noen av oss håpet på. Samtidig er det mange som i år virkelig har fått vist hva de er laget av.

AOF Norge har fått et spesielt godt innblikk i arbeidshverdagene deres rundt om i landet, og vet hvilken heroisk innsats dere har lagt ned.

På den ene siden har en stor andel av studentene ved Fagskolen stått midt oppe i pandemien, og med rette blitt nasjonalt anerkjent som essensielle arbeidere. Det gjelder ikke minst for alle dere i helsesektoren – helt fremme i frontlinjen. Dere kommer til å ha kunnskap som er gull verdt i fremtidige klasseromsdiskusjoner.

På den andre siden har vi sett hvordan dere i blant annet service- og reiselivsbransjen har slitt med permitteringer, mens de tillitsvalgte i MoTo-hjørnet av AOF har gjort sitt aller beste for å drive skadebegrensning. Ikke på lenge har fagforeningene vært så viktige.

Vit at vi ser dere alle sammen, og at vi er utrolig stolte av å ha fått muligheten til å bidra, om enn aldri så lite, til at dere alle kan stå litt tryggere midt oppe i det hele. 

Ikke alle får muligheten til å feire en vanlig jul i år, om enn aldri så fortjent. Men uansett om det blir ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med familien, eller lange vakter på jobb – ønsker AOF Norge dere en så god jul som overhodet mulig. 

Vi heier på dere alle – og gleder oss til å se dere igjen på nyåret.

 

Abonner på AOF-bloggen.

 

Relaterte artikler


Fagskole | Oppvekstfag | Fagbrev

Hvor burde du som jobber i barnehage gå for å få mer kompetanse?


Uansett hvor glad du er i jobben din, har du nok dager der du føler deg litt...

Fagskole | Helsefag

Hvordan hjelpe dem som ikke vet om de vil slutte med rus?


Ikke alle rusavhengige er udelt positive til å slutte. Hva kan du gjøre for å...

Fagskole | Helsefag

Håkon studerte Psykisk helsearbeid og rusarbeid: Hva er koblingen mellom traumer og relasjonsvansker?


Dette er historien om hvordan en metallbassist taklet kraftig dysleksi for å...